Medior/senior software developer

Fans4Music is op zoek naar een medior/senior developer die werkt aan ons musicus-fan platform. Onze tools zijn geschreven in TypeScript (JavaScript) in combinatie met verscheidene bestaande en eigen ontwikkelde software. Jouw taak is het bouwen van complexe nieuwe componenten voor ons platform, zoals een video- en audio streaming component, en je zult meedenken over de algemene softwarearchitectuur van ons platform (web portal en app).

We zijn op zoek naar

Een ervaren programmeur met een informatica, software engineering, of web development diploma (HBO/WO niveau). Je hebt uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van front-end en/of backend systemen, liefst in JavaScript, TypeScript of een vergelijkbare taal.

Je bent ambitieus, gericht op kwaliteit, actief, communicatief en een teamplayer.

Wij bieden

Een interessante werkomgeving in een jong, ambitieus bedrijf, geleid door twee ervaren developers en ondernemers. Je werkt in een team bestaande uit vier developers, een UX designer, een web designer en een communicatiemanager. Contract en salaris zijn onderhandelbaar.

Ben je geïnteresseerd, solliciteer door een mail te sturen naar[email protected] met je CV en een motivatiebrief. Wie weet zien we je binnenkort bij ons op kantoor!

Over Fans4Music

Aangenaam! Wij zijn Fans4Music. Een jong en innovatief bedrijf met grootse plannen. We ontwikkelen een online sociaal platform dat de connectie legt tussen muzikanten en hun fans. Ons platform kan tevens een extra inkomstenbron zijn voor muzikanten. Zij kunnen met onze dienst niet alleen een eigen, professionele website bouwen; het biedt ook een hoop andere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het genereren van concertagenda’s, aanbieden van ticketverkoop, delen van media en integratie van verschillende sociale netwerken.

We richten ons op alle muziekgenres, van professionele metal-bands tot startende zangkoren. Onze eerste focus ligt voornamelijk op Nederland, maar we zullen al snel het platform van Fans4Music wereldwijd aanbieden.

Mark Overmars en Arjan Egges zijn de grondleggers van Fans4Music. Mark is vooral bekend om zijn geschiedenis in de game industrie. Zo is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk geweest voor het ontstaan van Game Maker en is hij medeoprichter van het bedrijf Tingly Games. Arjan heeft in het verleden verschillende boeken geschreven over programmeren en is daarnaast een gedreven muzikant!

Fans4Music is gevestigd in het Beatrixgebouw in Utrecht, direct naast het Centraal Station. Ideaal dus!