Website

Als muzikant wil je een goede, professionele website die fungeert als jouw visitekaartje. Je krijgt van ons een webadres, maar het is ook mogelijk je eigen domein en de website aan elkaar te koppelen. Met onze dienst bouw je eenvoudig je eigen website die past bij jouw wensen als muzikant. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en stijlen, zodat de pagina naadloos aansluit bij wat jij uit wilt stralen. Kennis van webdesign of hosting is niet nodig. Wij hebben hiervoor een web portal en een app ontwikkeld die het jou makkelijk maken. Hiermee bouw je je website in een handomdraai.

Mogelijkheden

Alles wat jij je fans wilt bieden, bieden wij jou. Naast dat je bij ons je eigen website kunt bouwen, zijn er ook een hoop andere mogelijkheden binnen ons platform. Zo bieden we jou een ticketservice waar je direct kaarten voor live optredens kunt verkopen aan je fans. Zet je concertagenda online, zodat je fans weten waar ze jouw muziek live kunnen aanschouwen. Je kunt muziek en video delen om daar vervolgens feedback op te krijgen.

Onze analysetools laten je meer zien over je fans waardoor je ze nog beter leert kennen. Hiermee kun je erachter komen wat hen interesseert en waar ze vandaan komen, maar vooral hoe ze te bereiken zijn. Stuur nieuwsbrieven naar je fans om ze op de hoogte te houden van jouw mijlpalen. Je kunt je fans updates geven door via het platform je social media bij te houden. Stuk voor stuk manieren om de verbinding tussen jou en je fans nog sterker te maken.

Verdien geld

Het is tegenwoordig erg lastig om als muzikant je brood te verdienen met je passie. Daarom bieden wij je een helpende hand. Ons platform geeft fans de mogelijkheid jou financieel te steunen. Dit kan door middel van een lidmaatschap of het opzetten van een crowdfundingsactie. In het eerste geval kiest de fan ervoor om jou ieder jaar voor een bepaald bedrag te steunen. Het is aan jou als muzikant om te bepalen wat zij hiervoor terugkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om fans met een lidmaatschap toegang te geven tot exclusief materiaal, of hen voorrang te geven bij ticketverkoop.

Wil je misschien een album of een videoclip uitbrengen, dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van crowdfunding. Financiële steun van je fans is hierin onmisbaar. Houd je fans op de hoogte van alle ontwikkelingen. Betrek hen bij jouw ideeën en maak jezelf als muzikant zichtbaar. Het platform van Fans4Music is gratis; je kunt er alleen maar op verdienen. Investeer in je fans, dan doen zij dat in jou.